Jakkes: hotels in Costa Blanca verwijderen minibar nadat toeristen flesjes vullen met urine!

Wow wij schrokken wel een beetje toen we dit bericht zagen. Het blijkt dat negen van de tien hotels langs de Spaanse Costa Blanca geen minibar meer in hun hotelkamers plaatsen nadat (meestal Engelse) toeristen de flesjes na gebruik vulden met uh.. urine

Een woordvoerder van hotelketen Hosbec zei het volgende tegen de lokale media: “Het klinkt misschien belachelijk, maar ik kan je verzekeren dat het waar is.” De woordvoerder laat daarbij wel weten dat ze het altijd ontdekt hebben wanneer er weer iemand de minibar voor toilet aanzag. Pff gelukkig maar! Moet je bedenken dat je daar onwetend een slokje van zou nemen.

Een op de drie toeristen die door Hosbec werden ondervraagd, gaf toe de flessen uit de minibar te hebben gedronken en vervolgens te vullen met water of andere vloeistoffen. Waarom ze dit doen? Met het navullen willen de Britten voorkomen dat ze voor de drankjes uit de minibar moeten betalen, zo schrijft The Sun. De volgende keer dat je op vakantie gaat, toch maar even de minibar 2 keer controleren op geur en kleur.

Reacties