Jongetje van 8 steelt een auto om met zijn zusje van 4 naar de McDonalds te rijden….

Je kent het moment wel dat je bizarre zin hebt in een vette hap… En dan met name een lekker menu van de McDonalds. Het is niet goed voor je maar soms o zo lekker.. En wat we dan doen is meestal de fiets, brommer of auto pakken naar de grote M. Maar de grote toewijding die dit jongetje van 8 had om een McDonalds menu te halen is ongekend.

Deze jongen had zoveel zin in een Big Mac dat hij het voor elkaar kreeg zijn vaders auto te stelen. Hij nam zijn 4-jarige zusje mee en reed naar de dichtstbijzijnde Mac.

Het incident gebeurde afgelopen zondag, nadat de politie meerdere telefoontjes ontving over een kind achter het stuur van een auto. De ooggetuigen meldden erbij dat het kind daarnaast wel erg goed kon rijden, en verder nul botsingen of problemen wist te veroorzaken. Het jongetje stopte netjes bij rood licht, en liet andere auto’s voorbij toen hij links af wilde slaan naar McDonald’s.

mcdonalds1

De toko lag maar liefst 3 kilometer van het huis van de jongen af en uiteindelijk kreeg hij de auto tot de Mac Drive. De medewerkers dachten dat het een grap was maar kwamen er al snel achter dat dit niet het geval was.

De politie volgde al snel, waarna het jongetje begon te huilen en toegaf dat hij simpelweg enorme trek had in een cheeseburger. Zijn zusje kreeg kipnuggets en frietjes, en de twee wilden ervoor betalen met het geld uit hun spaarvarken.

mcdonalds2

Nooit eerder gereden
Het jongetje gaf aan dat dit de allereerste keer was dat hij had gereden, maar dat hij het snel had geleerd via YouTube video’s.

De afloop?
De kinderen werden opgehaald op het politiebureau, en de ouders claimden simpelweg in slaap te zijn geweest toen de kids het huis verlieten. Er heeft niemand een boete gekregen en bleek ook absoluut geen sprake te zijn van verwaarlozing: het jongetje en meisje zouden die dag al drie keer gegeten hebben.
We hopen dat dit nooit meer zal gebeuren, maar zo hey, wát een toewijding.

Reacties