60-jarige vrouw krijgt makeover die zo goed is dat ze zichzelf niet eens meer herkent

Heb je ooit het gevoel gehad dat je een schoonheidsfoutje raakte? Die bepaalde tijd in ons leven als we het gevoel hebben dat we ons kapsel zijn ontgroeid of een nieuwe garderobe nodig hebben. Dus wat kun je doen als je die inzinking hebt bereikt? Je krijgt natuurlijk een make-over.

Make-overs van welk type dan ook maken dat we ons geweldig voelen. En we praten niet alleen over ons fysieke uiterlijk, een goede make-over houdt ons ook van binnen positief. Heb je ooit een knipbeurt gehad of je stijl veranderd? Je kreeg waarschijnlijk meteen veel complimenten. De complimenten gaven je niet alleen een goed gevoel, maar gaven je ook vertrouwen – en er is niets in de wereld wat beter is dan dat.

We mogen de kracht van een make-over nooit onderschatten. Neem een ​voorbeeld aan Debbie hier … als je kijkt naar haar geweldige nieuwe look, zou je nooit raden dat deze vrouw haar gouden jaren ingaat.

ls je nog nooit van Christopher Hopkins hebt gehoord, a.k.a “The Makeover Guy”, dan is het hoog tijd dat je dat doet. Chris is een auteur, media-persoonlijkheid en make-overartiest. Hij heeft meerdere tv-optredens gedaan, waaronder gastoptredens bij The Oprah Winfrey Show en Today.

Als Chris niet op de nationale televisie is, is hij druk bezig om mannen en vrouwen hun droomtransformatie in de stad Minneapolis te geven. Chris en zijn team van haarstylisten en modeadviseurs behoren tot de beste van het land. Het is dus geen verrassing dat mensen hierheen komen om de magie zelf te ervaren.

Bekijk op de volgende pagina hoe deze make over in z’n werk ging!

Reacties