Om DEZE reden moet je de zakjes silica uit je schoenendoos nooit meer weggooien!

Je kent vast wel dat papieren zakje met gelballetjes die in je schoenendoos of nieuwe tas zit!? Het zijn van die zakjes waar je eigenlijk niet weet wat je ermee moet. Gooi jij ze ook altijd weg? Na het lezen van dit artikel misschien niet meer en denk je er heel anders over.

Deze vocht-absorberende balletjes zijn namelijk heel handig en bruikbaar. Ben je benieuwd waarvoor je ze allemaal kan gebruiken? Lees dan snel verder!

silica

De gelballetjes halen vocht weg op plekken waar je nooit aan gedacht zou hebben. Sport je bijvoorbeeld vaak en stop je daarna al je kleding  in je sporttas? Als je er een silica zakje in gooit, zorg je ervoor dat de groei van bacteriën door vocht en transpiratie worden beperkt. Ook kan je ze in je gereedschapskist stoppen wat ervoor zal zorgen dat het gereedschap niet gaat roesten. Daarnaast zijn ze ook perfect voor in je linnenkast om je handdoeken droog en fris te houden.

Dit lijken ontzettend veel voordelen, maar er zijn nog veel meer. Bekijk het onderstaande filmpje om de vele eigenschappen van de silica balletjes te ontdekken.

Reacties