OMG vrouw ontdekt onsmakelijke vondst in boterham!

Soms hoor je wel eens verhalen van mensen die iets heel geks in hun eten vinden. Wij hebben er vandaag weer zo eentje! Marie uit Amsterdam had namelijk iets heel geks in haar boterham gevonden. Ze nam een hap van haar roggeboterham, toen ze ineens op een wel heel hard stukje beet.

Marie herkende meteen dat het een tand was, maar niet eentje van een mens. Deze tand was namelijk dertien millimeter lang en moest dus wel van een dier zijn. In de eerste plaats schrok de Amsterdamse er niet meteen heel erg van, maar vond ze het juist enorm interessant. Nadat ze foto’s van de vondst in haar boterham op Twitter had gedeeld, leidde Marie’s zoektocht haar naar de Universiteit Utrecht. Op de afdeling waarin wilde dieren en hun tanden en botten worden onderzocht, ontdekten ze dat het inderdaad een tandje is en van een klein zoogdier geweest moet zijn. “Een beestje dat vrij oud is geworden”, aldus Marie tegen het AD.

Nu vraag je, je vast af hoe de tand dan in Marie haar boterham terecht is gekomen? Voor Marie is dat ook nog steeds een raadsel. Ze gaat dit samen met een bioloog tot op de bodem uitzoeken en deelt alle updates op Twitter. Bekijk hieronder foto’s! Wat zou jij doen bij deze vondst?

Bron: Ad.nl / Libelle.nl

Reacties