Oude man maakt elke dag een foto van wat hij te eten krijgt in zijn tehuis.. erg shocking!

Dit is het verhaal van Jurgen (73 jaar jong) en heeft een vreselijke ziekte waardoor hij helaas in het tehuis is beland. De meeste tehuizen zijn niet erg luxe, dat is iets wat iedereen wel weet. Maar het eten schijnt helemaal belabberd te zijn.. Maar hoe erg het echt is weten de meeste mensen niet, Jurgen besloot daarom foto’s te maken.. We willen er wel graag bij zeggen dat dit natuurlijk niet in alle tehuizen het geval is en we enorme respect hebben voor de mensen die er werken!

Het zijn enorm heftige foto’s en ze gaan nu de hele wereld over. Dankzij de maaltijden die Jurgen voorgeschoteld krijgt is hij maar liefst afgevallen tot 45 kilo.. Hij weegt minder dan ooit tevoren en voelt zich de hele dag zwak.

Jurgen wil natuurlijk wel meer eten maar door alle bezuinigen is er gewoon niet meer eten voor hem. Hij wil dankzij deze foto’s een statement maken en de wereld laten zien hoe het er aan toe gaat. Jurgen komt uit Duitsland en daar is de situatie net zo erg als bij ons.

Jurgen is inmiddels het tehuis uitgezet omdat hij de reputatie van het tehuis flink ten schande heeft gezet en zijn familie en hijzelf weten op dit moment ook niet meer wat zij moeten doen. Bekijk op de volgende pagina’s de foto’s.

Reacties