Vrouw raakt bij de helft van haar gewicht kwijt door dit lepel trucje!

Veel goede voornemens in 2017 zijn om wat kilo’s af te vallen! Had je deze voornemen ook? Dan blijkt het misschien best lastig te zijn nu je al bijna een maandje bezig bent. Mathilde Broberg had als 15-jarig meisje zwaar overgewicht en besloot er iets aan te doen.

broekafv

Ze deed dit op de gezonde manier door alle lekkere, maar vette en zoete dingen te verbannen. Chocolade, patat en chips werden verleden tijd en ze ging over op gezonde voedingsmiddelen. Daarnaast bracht ze regelmatig een bezoekje in de sportschool en was ze hartstikke fanatiek met daarmee bezig. In een korte tijd viel ze kilo’s af. Nu denk je misschien wat er dan zo bijzonder is aan deze afvalmethode!? Dit was niet het enige wat ze deed.

Om alles onder controle te krijgen en te zorgen dat ze niet teveel in één keer at, had Mathilde een theelepel trucje bedacht. De inmiddels 21-jarige Mathilda at al haar voedsel met een theelepeltje. Ze at hierdoor kleine porties en nooit meer dan eigenlijk nodig was. Je wordt namelijk bewuster van het eten dat je naar binnen krijgt omdat je ook meer moeite moet doen. Ze was door het gezonde eten en bewegen maar liefst 53 kilo afgevallen, dit is bijna de helft van haar gewicht. Wat een topprestatie! Inmiddels is ze zelfs een succesvol fitnessmodel.

Ben je benieuwd naar het resultaat? De foto’s zie je hieronder!

Schermafbeelding 2017-01-28 om 11.21.45

Bron: Grazia Beeld: Instagram

Reacties