Ben jij gek op noten, fruit, chocola en gemakkelijkheid? Dan is dit DE oplossing voor jou!

Mmm.. ik ben echt dol op de combinatie van noten, zaden, fruit en chocolade. Het is lekker, gezond (als je de juiste koopt) en lekker te combineren. Maar vaak zijn de juiste producten erg duur en moet je naar een speciaalzaak om ze te kopen. Maar vanaf nu hoeft dat niet meer want ViralFood heeft de ultieme oplossing voor jullie gevonden: Bites We Love!

Wat is Bites We Love precies?
Bites We love zijn boxen met 4 verschillende bites die elke week thuis bezorgd worden. Je kunt voor de gezonde variant kiezen, sport variant of een mix van chocolade en noten. Voor ieder wat wils!

img_2142

Deze boxen kosten maar €4,95 per week en wij mochten er eentje uitproberen! Wij kregen een mooie box thuis gestuurd met meerdere varianten. De smaken die in onze box zaten waren:
-Americano: amandelen uit Carmel, Californië, met een combinatie van noten en gedroogd fruit.
-Blueberry Cheesecake: De naam zegt het al. Ben jij dol op cheesecake? Dan is dit jouw favoriet!
-Hide & Seek Almonds: Dit was onze favoriet, bizar lekker! Witte chocolade gemixt met karamelpoeder, zout, amandelen en pure chocolade… Om je vingers bij af te likken!
-Sweet Chili Peas: Best wel een spicy bite, hier moet je dus wel echt een liefhebber van zijn. Bestaat uit een basis van groene erwten in een sweetchilli kruidenmix.

Ik ben al tijden gek op nootjes en chocolade maar deze box heeft mij echt verbaasd. Je proeft de liefde en kwaliteit van Bites We Love bij elke hap, vooral de Hide & Seek almonds waren voortreffelijk! Er zijn 94 smaken dus er is voor iedereen wel een goede box samen te stellen.

Onze favoriet, de Hide & Seek almond

img_2141

We willen jullie natuurlijk ook laten meegenieten van deze boxen en daarom hebben wij een hele toffe winactie opgezet! Wil jij een box winnen? Bekijk op de volgende pagina hoe dat in z’n werk gaat!

Reacties