Wil je makkelijk en gezond eten maar heb je weinig tijd? Clean Meals is DE oplossing voor jou!

Ik ben op dit moment goed bezig met gezond eten, vooral nu al die feestdagen weer voor de deur staan. Je wilt dan toch alle vitamientjes naar binnen krijgen, maar oh wat is dat soms moeilijk. Met die koude dagen heb je geen zin om naar de Appie te lopen, daar urenlang in de kassarij te staan (want veel mensen hadden blijkbaar op hetzelfde tijdstip hetzelfde idee, grrr) en vervolgens alles te gaan klaarmaken. Waarom moeilijk doen als het veel makkelijker kan met Clean Meals?

Cleans Meals maakt het namelijk heel makkelijk voor jou om toch een gezonde maaltijd binnen te krijgen. Ik zag al regelmatig berichten langskomen op Instagram en Facebook van bekende Nederlanders die heel enthousiast waren over Clean Meals. Ik werd er steeds nieuwsgieriger naar. Uit mijn ervaring zijn kant-en-klaar maaltijden zacht gezegd niet te vreten. Zou dit dan anders zijn? Gelukkig kreeg ik voor ViralFood de kans om de Clean Meals uit te proberen en kwam ik er snel achter.

boxclean

Wat is Clean Meals nou eigenlijk?
Cleans Meals levert kant-en-klaar maaltijden in optimale samenstelling qua voedingswaarden. Zo bevatten de maaltijden veel eiwitten, weinig calorieën en zijn ze laag in vetten. Voor iedereen die bewust bezig is met zijn lijf en gezondheid is het dus de ideale oplossing. Het fijne aan Clean Meals is dat alle maaltijden op een verantwoorde manier worden geproduceerd. Alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en daarnaast zit er geen antibiotica in de vis/vlees gerechten die op jouw bord liggen.
Hartstikke puur en gezond dus!

LITE en PRO maaltijden
Clean Meals maakt onderscheidt tussen PRO – en LITE maaltijden. De PRO maaltijden bevatten circa 300 calorieën en zijn perfect voor sporters en mensen die gezond willen eten. De LITE maaltijden bevatten ongeveer 200 calorieën en zijn ideaal voor mensen die wel een paar kilootjes kwijt willen. ViralFood mocht de PRO variant proberen.

Ben je benieuwd welke maaltijden wij mochten testen voor ViralFood? Je leest het op de volgende pagina!

Reacties