Deze serveerster kreeg maar liefst $10.000 fooi. De reden? ZO bijzonder..

Helaas is de situatie in Amerika niet zo goed als de meeste mensen denken. Er zijn veel mensen die niet kunnen studeren omdat het er zo bizar duur is. De 21-jarige Cayla Chandara moest stoppen met haar studie omdat het zo belachelijk duur is en ze dit niet kon betalen. Ze werkt nu bij twee restaurants in Hawaii om haar rekeningen te betalen. Maar haar leven veranderde ongelooflijk nadat ze een fooi van maar liefst $10.000 (!!) kreeg van twee bijzonder gulle Australische klanten.

22

Cayla vertelde aan KHON 2 waarom het koppel haar zo’n enorme fooi gaf – initieel een bedrag van $400, op een rekening van $205: “They asked me where I was from, and I told them I moved here for school but I was kind of in a little bit of debt and I couldn’t go back to school, because I couldn’t afford it and the cost of living here.”
Vervolgens gaf het stel Cayla een reeds enorme fooi van $400, die ze pas zag toen ze de deur al uit waren. Naar eigen zeggen wilde ze het stel ontzettend graag omhelzen (begrijpelijk), maar omdat het daarvoor te laat was besloot ze de twee een boeket bloemen te sturen, naar het hotel waar ze gezegd hadden te verblijven.

Het stel kwam de volgende dag terug naar het restaurant en stond erop dat Cayla $10.000 dollar aannam om haar studie te kunnen betalen. “I initially told them I couldn’t take that offer, but they insisted that it would be just as great for them to do it for me.” Cayla is van plan om weer te gaan studeren volgend studiejaar: “They told me the best way to thank them is to be my best possible self, dream big and strive for my goals.”
Luister naar haar volledige verhaal hieronder.

Reacties