Deze voedingsmiddelen helpen je om sneller buikvet te verbranden!

Dat afvallen een combinatie is van gezond eten en veel bewegen, weet iedereen. Het blijft alleen nog altijd moeilijk om de juiste voedingsmiddelen te vinden die je daarbij helpen. Want welke voedingsmiddelen zorgen er nou voor dat je dat buikje nog sneller kwijt raakt? Wij hebben vijf fantastische voedingsmiddelen gevonden die je in je dieet op kan nemen. Je zal hierdoor sneller vol zitten en genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen.

buikvet

1. Olijfolie
Deze bron van gezonde vetten is er gezond voor je lichaam. Olijfolie bevat veel antioxidanten, met name vitamine E en C en deze dit verlaagt het stresshormoon.

2. Selderij
Deze caloriearme groente is een natuurlijke bron van vezels en zorgt ervoor dat je sneller vol zit en vooral je drang naar eten in bedwang houdt. Een win win situatie dus.

3. Amandelen
Amandelen zijn fantastisch om zowel je lichamelijke als mentale prestatievermogen te versterken. Ze bevatten proteïnen, calcium en vezels. Daarnaast geeft deze noot je stofwisseling een enorme boost.

4. Haver
Haver heeft ontzettend veel voordelen. Het verbetert de spijsvertering, geef je een vol gevoel en verlaagt je cholesterolgehalte. Een havermout ontbijtje is dus zeker niet verkeerd. Ook zit het boordevol vezels en antioxidanten die gewichtsverlies ondersteunen.

5. Groene thee
Het beste drankje om af te vallen is groene thee. Deze thee kan helpen om je bloedsuikerspiegel te reguleren en je bloeddruk te verlagen. Door het hoge gehalte aan antioxidanten, kan het ook vroegtijdige veroudering helpen te voorkomen.

Welke voedingsmiddelen gebruikte jij al dagelijks?

Reacties