Eet jij vaak bloemkool? Deze variant ken jij vast nog niet.. Zo lekker!

Iedereen heeft wel eens bloemkool gegeten. Sommige mensen zijn er gek op en sommigen vinden het niet lekker.

Ik heb een heerlijk receptje voor je die bij ons thuis goed in de smaak valt en misschien bij jou ook?

Je hebt de volgende ingrediënten nodig:

– 1 bloemkool
– Zakje geraspte Parmezaanse kaas

Mix de volgende ingrediënten in een kommetje:

– 2 eetlepels met mosterd (pittig)
– theelepel met knoflookpoeder
– halve theelepel zout
– 4 eetlepels olijfolie

Lees op de volgende pagina’s het recept!

1. Breng een pan met water aan de kook. Kook de bloemkool voor 10 minuten.

2. Haal de bloemkool na 10 minuten uit het kokende water en leg hem op een stuk aluminiumfolie.

3. Besmeer de bloemkool met de mix van pittige mosterd en besprenkel hem daarna met de Parmezaanse kaas. Zet de bloemkool daarna in een voorverwarmde oven en bak hem voor ongeveer 25 minuten op 220 Graden Celsius.

4. Haal hem uit de oven en eet smakelijk!

Reacties