Mega grote verandering bij Albert Heijn. Wist jij dit al?

Heb jij ook een hekel aan die lange kassarijen? Vaak lijkt het wel uren te duren. Gelukkig is daar nu verandering in. Je kunt nu kassaloos winkelen bij de Albert Heijn.

Bij de Albert Heijn in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) en de AH to go bij het metrostation op Amsterdam CS (vanaf volgende week) hoef je voortaan niet meer in de rij te staan om je boodschappen af te rekenen. Dit kun je nu gewoon helemaal zelf doen.

Je hebt hiervoor een speciaal pasje nodig waar een geldbedrag op staat. Klanten krijgen een speciale pas, dit heet een tap to go-kaart, die ze moeten houden bij het schap waaruit ze een product pakken. Als ze de winkel uit zijn, wordt het bedrag na tien minuten vanzelf van hun rekening afgeschreven. In plaats van een pas kan ook een Android-telefoon worden gebruikt. Voor iPhones is dit nog niet mogelijk.

Klanten die niet willen meedoen, kunnen ook nog zonder probleem gewoon ouderwets bij een kassa terecht.

Volgende week werkt de techniek ook bij de AH to go bij het metrostation op Amsterdam CS. Aan de hand van de ervaringen wordt bepaald wanneer andere winkels de nieuwe betaalmethode krijgen. Zou jij dit gebruiken?

Reacties