Dit is wat Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, eet per dag om fit te blijven..

Kate Middleton is een prachtige vrouw met een geweldig figuur. Vooral voor een 36-jarige dame ziet ze er altijd tiptop uit. Daar heeft ze veel hulp van visagisten en stylisten bij natuurlijk maar ook zelf beschikt ze over enorm veel discipline. Kate eet namelijk erg gezond en dat vergt veel doorzettingsvermogen..

Om haar ranke figuur te behouden, schijnt Kate graag rauw te eten. Ze eet veel groente en fruit en andere voedingsmiddelen die niet gekookt of gebakken zijn. Favorieten van de Duchess zijn ceviche, gojibessen, watermeloen, amandelmelk en taboeleh.

Veel mensen willen er fantastisch uitzien op hun eigen trouwdag en Kate Middleton was daar geen uitzondering op. Naar verluidt volgde ze het Dukan-dieet vlak voor haar trouwdag. Bij dit dieet eet je in de eerste perioden helemaal géén koolhydraten. Dit houdt in dat je alleen vlees, vis, ei en vetvrije zuivel eet. Erg pittig, maar wel effectief. Echter moet je het niet te lang doen.

Kate is best een avontuurlijke eter, dus op vakantie durft ze weleens te gaan voor een uniek gerecht. Daarnaast is ze ook gek op pittig eten. Ze eet met liefde een curry, alleen blijkt haar man de liefde voor pittig eten niet met haar te delen. Hij houdt helemaal niet van pittig eten.

Kate durft op culinair gebied veel aan, maar niet alles mag ze zomaar naar binnen lepelen. De koninklijke familie mag bijvoorbeeld geen schaal- of schelpdieren eten, omdat de kans op voedselvergiftiging wat groter is bij deze voedingsmiddelen.

Reacties