Niemand weet waarom haar dochter uitslag heeft op haar gezicht – Maar dan herinnert haar moeder zich opeens iets!

Sienna Duffield had net haar 2de verjaardag met haar familie gevierd. De dag na het feestje, zag haar moeder Savina French-Bell opeens een vreemde uitslag op haar dochters gezicht. Het was het begin van een verschrikkelijke tijd voor de familie.

Het zou 8 maanden duren voordat de doktoren uiteindelijk de oorzaak in kaart zouden kunnen brengen, van deze verschrikkelijke uitslag.

“Het begon er een beetje op te lijken alsof iemand zuur over haar gezicht heen had gegooid, het verspreidden zich van haar mond tot aan haar wangen, en tot boven haar ogen,” vertelde Savina aan Inside Edition.

En dat was het begin van een lange nachtmerrie. Sienna’s verschrikkelijke uitslag verdween niet, en doktoren wisten er maar geen raad mee. 8 maanden lang bleef Sienna maar lijden.

Sienna’s toestand verslechterde tot het moment dat haar hele gezicht bedekt was in pijnlijke blaren, die gingen bloedden als ze barsten. Haar moeder beschrijft dit als dat het leek alsof haar dochters gezicht levend werd opgegeten.

Sienna’s kleding zat constant onder het bloed en ze had moeite met eten, door de pijn om haar mond.

Haar moeder wou soms niet naar buiten gaan met haar dochter, omdat vreemden dan zouden gaan staren en nare opmerkingen maakten.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Reacties