Haar personal trainer kwam ruim 30!! kilo aan om Alyssa te helpen met afvallen.

De feestdagen zitten er al een tijdje op en we doen er alles om in shape te blijven voor de zomermaanden die gaan komen. Dat betekent hard zwoegen in de sportschool en gezond eten. Een personal trainer die je daar bij helpt kan essentieel zijn. Vaak schreeuwen ze met hun goed gespierde lichaam dat je nog even moet doorzetten totdat je niet meer kan. ‘Nog 3 keer opdrukken voor die platte buik’ krijg je dan te horen. En dat is natuurlijk makkelijk praten als er zo’n goed lichaam voor je staat.

pt 1

Personal trainer Adonis Hill pakte het heel anders aan. Hij snapt als geen ander hoe lastig het is om veel gewicht kwijt te raken. Hij heeft het proces namelijk al twee keer zelf meegemaakt. Wij lazen op ‘Ballinnn’ het schokkende verhaal van deze trainer. Adonis was namelijk niet altijd de sterke en gespierde Adonis; Hij raakte 60 kilo kwijt nadat hij op 27-jarige leeftijd zwaar depressief was geworden omdat hij zijn eigen verloot. Hij ging daarna aan de slag als personal trainer.

trainer

Om zijn client, Alyssa, te helpen kwam de trainer eerst dertig kilo aan, om de kilo’s vervolgens weer kwijt te raken. Omdat Alyssa en Adonis in hetzelfde schuitje zaten, was het voor Alyssa moeilijker om steeds excuses te verzinnen om er niet 100 procent voor te gaan. De missie was helemaal geslaagd, want Alyssa viel hierdoor 26 kilo af en Adonis is ook weer gewoon de gespierde trainer die hij was.

Ben je benieuwd hoe dit proces helemaal verliep? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Reacties