Oude man schaamt zich omdat hij langzaam afrekend.. Maar dan doet de cassiere dit!

Helaas leven we in een wereld waar ouderen soms vergeten kunnen worden. Sommigen leven alleen, sommigen leven in relatieve armoede, sommigen leven zonder voldoende voedsel.

Het voelt bijna alsof bepaalde mensen vergeten dat ze nog steeds mensen zijn; mensen die eens waren zoals we nu zijn.

En toch zijn veel van hen dagelijkse helden. Ze zijn en hebben dingen gedaan die we ons niet kunnen voorstellen; ze komen misschien aan het einde van hun reizen, maar dat betekent niet dat ze minder waard zijn.

Daarom ben ik vooral dol op het lezen van mensen zoals de cassière in het onderstaande verhaal. Ze geeft een voorbeeld dat we allemaal kunnen volgen …

Het gebeurde in november waar het betreffende incident plaatsvond, in Mississippi, VS

In de drukke, drukke lunchtijd naderde een oudere man de kassa bij de supermarkt die zijn eten wilde afrekenen. Hij groef in zijn zak en haalde een handvol munten tevoorschijn.

Toch bleef hij in verlegenheid. Hij had het verkeerde bedrag geteld en er veel tijd aan besteed. Terwijl zijn handen en stem trilden, probeerde hij zich overal voor te verontschuldigen.

Niemand was voorbereid op hoe de cassière zou reageren.

Een andere vrouw die bij de kassa wachtte, was Spring Herbison Bowlin.

Ze heeft een Facebook-bericht gewijd aan wat er in de winkel is gebeurd, een die door tienduizenden mensen is gedeeld:

“Mijn hart werd helemaal warm tijdens de lunch in de supermarkt. De artikelen van deze man werden gescand en hij kreeg het totaal bedrag.

Hij kijkt me verontschuldigend aan en begint een handvol wisselgeld uit zijn zakken te halen. Het lukt hem niet helemaal en begint in de war te raken. Geeft me een gemompelde: ‘Het spijt me zo.’ Zijn handen en stem trillen.

Deze prachtige cassière neemt zijn handen en dumpt alle veranderingen op het aanrecht en zegt: ‘Dit is geen probleem, schat. We gaan dit samen doen. “Hij blijft ons beiden verontschuldigen terwijl we hem geruststellen dat het goed is.

Ze krijgen zijn transactie afgehandeld en hij schuifelt weg.

Ik keek naar deze prachtige vrouw en zei: ‘Dank je dat je zo geduldig met hem bent.’

Ze schudt haar hoofd en antwoordt: ‘Je hoeft me niet te bedanken, schat. Wat is er mis met onze wereld, we zijn vergeten hoe we van elkaar moeten houden. ‘

Ik wil meer op haar lijken. ”

Bedenk eens hoeveel mensen geïrriteerd of gefrustreerd zouden zijn geweest over de oude man. Het zou zeker niet ongehoord zijn geweest om hem te laten ‘opschieten’, of iets dergelijks. Maar in plaats daarvan stopte de cassière, beoordeelde de situatie en ging perfect verder.

Als we het geluk hebben zo lang te leven, zullen we op een dag allemaal in de schoenen van die man staan, afhankelijk van het geduld van de jeugd als we worstelen met onze kromme vingers.

Mijn familie heeft me geleerd aardig te zijn en de ouderen te respecteren. Ik ben niet op de hoogte van kinderen tegenwoordig, veel zijn respectloos ten opzichte van ouderen en herinneren zich niet het gezegde wat er rond komt.

Deel gerust dit inspirerende en oprechte verhaal met je geliefden op Facebook.

Reacties