26-JARIGE ZWEEDSE VROUW WIL ’S WERELDS GROOTSTE KONT – EN EET KILO’S NUTELLA ELKE WEEK

Iedereen heeft het recht om er uit te zien zoals ze willen. Persoonlijk oordeel ik nooit over anderen hun lichaam. Het zijn de verschillen tussen mensen die de wereld levendig, divers en kleurrijk maken. We moeten allen de vrije wil van mensen respecteren.

Sommigen van ons willen gewoon zijn zoals de rest, terwijl anderen er liever bovenuit steken. Mensen die dit graag doen wenden zich soms tot plastische chirurgie om hun uiterlijk te wijzigen tot ze er gelukkig mee zijn. Voor hen is dit een geweldige keuze, als ze dat wensen. Al zou ik het zelf nooit doen.

Hoe vreemd het ook mag klinken voor de gemiddelde persoon, er bestaan mensen die hun hele leven focussen op de veranderingen die ze kunnen maken aan hun lichaam. En dat komt vaak met bepaalde gevolgen.

De Zweedse, Natasha Crown, bijvoorbeeld. Ze droomt ervan om ’s werelds grootste kont te hebben en haar inspanningen om dat te verkrijgen gaan natuurlijk de hele wereld rond…

De 26-jarige vrouw uit Gotheburg wil de titel veroveren van vrouw met de grootste kont ter wereld. Om haar doel te bereiken, eet de blonde vrouw elke maand minstens 5 kg Nutella. Haar dieet bestaat vooral uit pizza en pasta.

Bekijk op de volgende pagina de rest van Natasha’s verhaal met foto’s..

Reacties