29-JARIGE VERLIEST 45 KILO – NU DEELT ZE 3 CRUCIALE TIPS

De 29-jarige Hannah Lester heeft jarenlang last gehad van overgewicht. De omkeer in haar leven begon toen ze tijdens haar studie een baantje kreeg in een fastfoodrestaurant. Haar levenswijze escaleerde en ze af en leefde dan ook erg ongezond.

“Vroeger bracht ik altijd fastfood mee naar de lessen. Ik maakte geen gezonde keuzes en koos altijd voor de weg met de minste weerstand.”, vertelt ze aan Today.

Het liep steeds verder uit de hand, maar gelukkig sloeg de knop begin 2012 om en had Hannah er genoeg van. Ze woog op dit moment 130 kilo.

Samen met haar collega’s besloot Hannah een afvalwedstrijd te houden. Door het samen te doen, ondersteunden ze elkaar en hielden ze zo elkaar in de gaten.

Hannah besloot de volgende dingen meteen te doen, en volgens haar was dit cruciaal voor haar gezichtsverlies:

Hannah stelde als doel om in drie maanden tijd 15 kilo af te vallen. Het voelde op deze manier niet zo overweldigend waardoor ze gemotiveerd was om door te gaan.
Ze stopte met het drinken van frisdrank en het eten van fastfood. Dit ruilde ze in voor het drinken van veel meer water.
Als laatste ging Hannah iedere dag wandelen. Ze liep in het begin ongeveer 2 km en daarna geleidelijk tot 6 km per dag.
Hoewel de afvalwedstrijd maar een aantal maanden duurde, dacht Hannah dat het beter was om door te gaan met haar nieuwe levenswijze. Ze voelde zich beter met haar lichaam en was dolblij met iedere kilo die ze verloor.

Lees op de volgende pagina hoe ze dit deed!

Reacties