5 manieren om je tanden op een natuurlijke manier witter te maken

Rook je of drink je veel koffie of andere donker gekleurde dranken? Dan bestaat er een kans dat je tanden flink vergeelt zijn. Gele tanden zijn niet echt aantrekkelijk, en dit maakt veel mensen dan ook onzeker.

In dit artikel geven we je 5 natuurlijke tips die je thuis kunt uitproberen zonder risico. Na verloop van tijd zul je weer prachtige witte tanden hebben en een stralende glimlach.

1. Baking soda

Wil je nu wittere tanden zonder veel geld uit te geven aan dure behandelingen? Dan heb je geluk, want er is een huishoudelijk middel dat wonderen verricht voor het bleken van je tanden, namelijk banking soda!
Baking sode schijnt één van de beste manieren om tanden op natuurlijke wijze te bleken. Door baking soda worden vlekken door thee, koffie en sigaretten op je tanden verwijdert Poets je tanden met baking soda om de aanslag te verwijderen. strooi over je tandpasta een beetje baking soda en poets vervolgens je tanden. Let er op dat baking soda een schuurmiddel is en dat hierdoor je tandglazuur kan worden aangetast.

2. Je tanden bleken puur natuur met kokosolie

Kokosolie wordt tegenwoordig erg veel gebruikt. Je kunt ermee bakken, je kunt het gebruiken als moisturizer voor je gezicht, je kunt je make-up ermee verwijderen, je kunt het als lippenbalsem gebruiken en je kunt er je tanden mee bleken.
Begin met een halve eetlepel kokosolie en bouw dit op tot maximaal één eetlepel per dag. Spoel de kokosolie gedurende 15 minuten door je mond en spuug het dan uit. Spoel je mond met water. Het is niet de bedoeling dat je de kokosolie doorslikt. Poets vervolgens je tanden. Het hoofddoel van oil pulling is niet het witter worden van je tanden, maar het verkrijgen van een gezonder lichaam.

Bekijk op de volgende pagina onze favoriete manieren!

Reacties