Als je dit ingrediënt toevoegt aan jouw groenten worden ze NOG gezonder en lekkerder! :)

Wij doen dit voortaan altijd!
Groente staat bij ons iedere dag op het menu. Van witlof tot boontjes en van broccoli tot bloemkool; diverse groentesoorten passeren dagelijks de revue. Groentes zijn immers lekker en ook nog eens gezond. Wil je graag nog meer profiteren van de vitamines in je broccoli, sla of andijvie? Voeg dan dít ingrediënt toe.

Een smakelijke manier om je maaltijd nog voedzamer te maken.

Sojaboonolie
Een nieuwe studie van de Iowa State University brengt aan het licht dat je groentes nóg voedzamer kunt maken. Hoe dan? Door twee eetlepels sojaboonolie aan je groentes toe te voegen, behoud je langer een vol gevoel.

Onderzoek
Twaalf vrouwen voegden dagelijks twee eetlepels sojaboonolie aan hun groentes toe en vervolgens werd er bloed bij hen afgenomen. Uit het bloedonderzoek bleek dat de sojaboonolie ervoor zorgt dat je maar liefst acht verschillende stoffen uit groentes beter opneemt. Let wel op: olie zit bomvol calorieën en natuurlijk vet. Je groentes hoeven niet in olie te zwemmen om te profiteren van extra vitamines. De onderzoekers meldden dat je aan twee eetlepels sojaboonolie genoeg hebt.

Reacties