Altijd te te weinig ruimte in de vaatwasser? Zo niet meer!

Weet je nog dat je altijd alles met de hand afwaste? Dan weet je ook nog vast wel het moment dat je eindelijk een vaatwasser kreeg. Wat scheelt dat veel werk. Met een druk op de knop is alles weer schoon, hoe lekker is dat. Wat waarschijnlijk wel een bekend probleem is dat je zult herkennen, is het ruimtegebrek voor al je bestek en borden. Hoe je alles er makkelijk in krijgt? Lees snel verder!

Wij hebben een super handige truc voor jullie gevonden die direct meer ruimte creëert. Hoe? Het is heel erg simpel maar we laten je gewoon een video zien, dat legt het makkelijker uit. De video is van Libelle. Probeer het zelf en laat ons weten of het lukte!

Wist je trouwens dat je bestek waarschijnlijk ook verkeerd inpakt? Veel mensen doen het bestek met de handgrepen naar beneden in de vaatwasser, dit lijkt ook de meest logische wijze. Toch kun je het beter andersom doen! Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk je hand openhalen aan dat ene scherpe mes. Je kunt je bestek het beste om en om in het bestekbakje doen; je legt dan de ene lepel met de handgreep naar boven en de andere met de handgreep naar beneden. Op die manier wordt het bestek goed schoon, ook als het tijdens het wassen tegen elkaar aan valt.

Reacties