AMBER (23) Gaf meer dan 8500 euro uit aan haar uiterlijk en ziet er nu ZO uit!

Amber Luke was slechts 16 jaar toen ze haar eerste tatoeage nam. Ze was hier zo enthousiast over dat er al snel meerdere volgden waarna ze ook allerlei cosmetische ingrepen liet doen. Iemand die haar zeven jaar geleden voor het laatst heeft gezien, zou haar nu niet meer herkennen.

Zo liet Amber onder andere haar oogballen blauw tatoeëren, haar oorlellen stretchen, haar tong splitsen en heeft ze inmiddels al meer dan vijftig tatoeages. Haar reden hiervoor is erg eenvoudig: ‘’Ik zag er vroeger gewoon saai uit’’.

Tatoeages
Ze vertelt hoe het is gelopen, en eigenlijk begon het helemaal niet heel ernstig: “Op mijn zestiende zag ik mensen in mijn omgeving met een tatoeage, en dat wilde ik ook wel eens proberen. Ik moest weten hoe dat aanvoelde. Toen ik achttien werd, had ik al drie tattoos. Nu heb ik er al meer dan vijftig.”

Bekijk op de volgende pagina hoe ze er nu uit ziet!

Gevaarlijke ingreep
Amber had echter nog niet genoeg gehad na de tatoeages en ze deed ook een aantal erg gevaarlijke ingrepen. Ze liet bijvoorbeeld haar oogballen tatoeëren met het risico om permanent blind te worden. “Dat was heel intens”, vertelt ze. “Het heeft veertig minuten geduurd en het deed enorm veel pijn. Mijn ogen werden opengehouden terwijl ze met een spuit geïnjecteerd werden met inkt. Dat gebeurde vier keer per oog. Ik heb drie weken lang niets kunnen zien.” Ook heeft ze haar tong laten splitsen, dit zorgde er voor dat ze een week lang alleen maar vloeibaar kon eten en niet kon praten.

LEES OOK: Klein meisje geeft modeshow voor mama. Haar onvergetelijke commentaar maakt iedereens dag goed.
Baas over eigen lichaam
Je zou het misschien niet verwachten, maar haar moeder is haar grootste fan. “Toen ze hoorde dat ik mijn oogballen had laten tatoeëren, heeft ze wel even gehuild. Maar nu heeft ze zich ermee verzoend. Natuurlijk zijn er ook heel wat buitenstaanders die mij afkraken, maar het blijft mijn lichaam. Ik beslis wat er mee gebeurt.”

Draak
Inmiddels heeft Amber al ruim 21.000 volgers op Instagram en heeft ze van haar vrienden de naam ‘Blue Eyes White Dragon’ gekregen.

Reacties