Ze ontdekte de voordelen van artisjokwater en kan nu niet meer zonder!

Je zou vast niet zelf bedenken om artisjokwater te drinken, maar toch heeft het ontzettend veel voordelen. Het bevordert niet alleen gewichtsverlies, maar kan ook de leverfunctie verbeteren. Voor mensen met leverproblemen is artisjokwater een echte uitkomst.

Een artisjok is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten zijn fantastisch voor de gezondheid. Deze bijzondere groente wordt ook wel beschouwd als een geneeskrachtige plant.

Wij van ViralFood geven jou de belangrijkste gezondheidsvoordelen van artisjokken, en vooral van artisjokwater. Lees snel hoe je dit ook kan maken.

1. Artisjokwater bevordert je spijsvertering
Artisjokken bevatten enorm veel vezels en water en helpen daarmee je spijsvertering te verbeteren.

2. Verlaagt je suikerspiegel
Inuline is één van de hoofdbestanddelen in artisjokken. Dit is een koolhydraat die heel langzaam wordt verteerd en dit helpt weer om suikers om te zetten in energie. Ook helpt dit je insulinegehalte te sturen en dat is positief voor mensen met diabetes type 2. Het verbetert namelijk de gezondheid.

3. Beschermt je lever
Artisjokken bevorderen de afbraak van vet en helpen je lever te beschermen. Voor mensen die lijden aan cirrose of andere leverproblemen wordt artisjokken zeer aangeraden.

Nu komt het: voor het herstellen van dan lever is het drinken van artisjokwater aan te bevelen. Hoe je artisjokwater moet maken? Je leest het op de volgende pagina.

Reacties