Met maar vier ingrediënten maak je dit overheerlijke Baileys-ijs!

Aangezien het zomer is, genieten we optimaal van schepijs. Bovendien vinden we het minstens zo leuk -en lekker- om zelf de lekkerste ijssoorten te maken. Zo maakten we laatst dit overheerlijke Baileys-ijs dat je met slechts vier ingrediënten maakt. Lees snel verder hoe je het maakt.

Wat heb je nodig?
300 milliliter slagroom
160 milliliter gecondenseerde melk
2 eetlepels oploskoffie
50 milliliter Baileys

Wat moet je doen?

Doe de slagroom in een kom en klopt stijf.
Voeg de gecondenseerde melk, Baileys en oploskoffie toe en mix tot een geheel.
Schenk het mengsel in bak en doe de deksel erop. Bewaar het ijs minstens 6 uur in de vriezer voor je het serveert.
Dankzij de alcohol en gecondenseerde melk zul je vrijwel geen ijskristallen in het beslag krijgen. Ideaal!
Geniet ervan!

Reacties