Bakker Bart medewerkers missen vaste klant Hans (56) – na zoektocht doen zij vreselijke ontdekking!

cht jaar lang was Hans (56) vaste klant bij de Bakkert Bart in Middelburg. Iedere dag kwam hij ’s ochtends langs voor een ontbijtje, las hij de krant en maakte een puzzel. Tot hij begin dit jaar ineens niet meer kwam opdagen.

Het personeel vond het vreemd en begon zich langzaamaan zorgen te maken.

Ruim acht jaar lang kwam Hans dus iedere dag iets eten. Tot oudjaarsdag 2018. De jaarwisseling zou hij vieren bij familie in België, maar hij had het personeel verzekerd snel weer terug te zijn.

Plots kwam hij niet meer opdagen
Alain Desmedt, eigenaar van de Bakker Bart, doet bij RTL Nieuws zijn verhaal:

“Hij zou voor de jaarwisseling bij zijn broer en zus in België op bezoek gaan. Daarvoor werd hij opgehaald. Tegen ons zei hij dat hij 3 januari wel weer terug was. Toen wij hem op 5 januari nog steeds niet hadden gezien, begon het bij ons te knagen. We wisten een beetje waar hij woonde. Ik ben langs zijn huis geweest. Alles was donker. Zijn auto stond er wel, maar dat was niet gek omdat hij was opgehaald door familie.”

Alain maakte zich steeds meer zorgen en toen er op zondag een klant in de winkel was met het nummer van Hans, greep hij zijn kans. De telefoon ging echter meteen naar de voicemail. Wil jij weten waar Bart uiteindelijk gevonden is? Lees dit verder op de volgende pagina?

Reacties