Belangrijke waarschuwing: nep kortingsbonnen van Aldi in omloop

Het komt steeds vaker voor dat andere partijen online diverse kortingen aanbieden. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleding webshops, maar ook kortingen bij supermarkten zijn geen uitzondering. Zo ook deze kortingsbonnen die door externe partijen worden uitgereikt voor korting bij budgetsupermarkt Aldi.

Aldi waarschuwt voor deze nep kortingsbonnen, omdat deze niet erkent worden door de supermarkt zelf.

Productwaarschuwing Aldi

Aldi plaats op hun website een belangrijke productwaarschuwing over de neppe kortingsbonnen. Volgens de supermarkt worden de bonnen door verschillende partijen aangeboden, die volgens de aanbieders gebruikt kunnen worden voor boodschappen bij Aldi. De supermarkt geeft in hun bericht aan op geen enkele manier betrokken te zijn bij deze acties en erkent deze dan ook niet.

Persoonsgegevens ontfutselen

Voor zover bekend heeft Aldi tot nu toe kunnen achterhalen dat deze bonnen door veelal malafide partijen aangeboden worden. Dit wordt waarschijnlijk gedaan om persoonsgegevens van consumenten te ontfutselen. De supermarkt adviseert de consument om geen kortingsbonnen online aan te vragen en om je ook niet te registreren voor eventuele aanvraag voor dergelijke kortingen. Op dit moment is Aldi bezig om juridische stappen te ondernemen tegen de aanbieders van de nep kortingsbonnen.

Reacties