Ben je verbrand? Met DIT trucje ben je er binnen een halfuurtje vanaf!

Natuurlijk weten we allemaal dat het belangrijk is om ons goed in te smeren. Dit weekend wordt het ontzettend warm en kunnen we weer heerlijk van het zonnetje gaan genieten. Ben je helaas toch terugekomen van het strand en zie je er als een rode kreeft uit? Oops. Wij heben een trucje waardoor je binnen een halfuurtje van je rode, verbrande huid afkomt.

Cindie Allen-Stewart uit Texas smeerde zich helemaal in met zonnebrandcrème, maar verbrande daarna helaas alsnog. Ze probeerde allerlei trucjes uit om van de pijn en de rode huid af te komen. Niks hielp, todat ze een tip van haar schoonmoeder opvolgde.

Dit super makkelijke trucje is zo gedaan en helpt je meteen van die verbrande huid af. Het enige wat je moet doen is Menthol-scheerschuim in huis halen. Breng dit vervolgens aan op de verbrande huid en laat het intrekken. “Je zal merken dat het branderige gevoel meteen verdwijnt. Wel gaat het er een klein beetje van jeuken, maar dat is alleen maar goed. Dat betekent namelijk dat het begint te helen.”

Natuurlijk willen we wel bewijs zien om het te geloven. Via Facebook deelde de vrouw haar verhaal, met voor- en nafoto’s waarop duidelijk het verschil te zien is nadat ze de scheerschuim heeft aangebracht.

Reacties