Ben jij gek op bruiswater en geef jij om het millieu? SodaStream biedt DE oplossing!

Ik ben zelf gek op Spa rood/bruiswater. Elke week koop ik wel een flesje en geniet hier enorm van. Maar het is wel balen dat je elke keer weer een flesje moet kopen, zowel voor de portemonnee als voor het milieu. SodaStream heeft hier een geweldige oplossing voor: het meest duurzame alternatief voor bruiswater! Wij van Viral Food mochten het nieuwste SodaStream apparaat proberen (de spirit one touch) en zijn zo enthousiast dat we er wel een artikel over moesten schrijven. Het is namelijk echt een must-have voor elke milieubewuste liefhebber van bruiswater.

Het spirit one toestel:

SodaStream staat voor een wereld waarin minder plastic afval tegengegaan moet worden. Nu iedereen bewust is van de ernst van de klimaatveranderingen is dit de kans om zelf een steentje bij te dragen. SodaStream wil mensen aan het denken zetten en anders leren kijken naar het voorkomen van plastic afval. Want voorkomen is beter dan genezen. In 2017 hebben SodaStream gebruikers al meer dan 3,5 miljard plastic flessen bespaard, en dit is pas het begin!

Hoe werkt SodaStream? Met het toestel van SodaStream kun je in een handomdraai jouw normale kraanwater bruisend maken. Je hebt 3 verschillende standen met voor elke stand een andere sterkte bruis. Hierdoor kies je zelf hoe hoog je de intensiteit van jouw bruiswater wilt hebben. Naast normaal bruiswater biedt SodaStream ook nog eens verschillende smaken aan die allemaal enorm fris en lekker zijn. Heerlijk voor door jouw bruiswater heen of in combinatie met alcohol bijvoorbeeld. Wij hebben de Pink Mojito, Bahamas Pina Colada en de Italian Spritz mogen proberen en ze waren allemaal lekker maar de Pink Mojito was onze top favoriet! Heerlijk voor overdag om eind van de dag met wat alcohol te mixen.. Genieten!

Dus ga jij voor lekker zelfgemaakt bruiswater en een duurzamere wereld? Bekijk hier de site met alle opties van SodaStream! : )

Reacties