Bepanthen crème® koop je al voor 4,95 bij de Kruidvat en zie hier waar het allemaal goed voor is!

Om deze redenen moet je Bepanthen crème® in huis hebben
Ruim 70 jaar geleden kwam de zalf van het merk Bepanthen, dat toen nog Bepanthenol (vernoemd naar de stof Dexpanthenol) op de markt. Vrijwel ieder huishouden had deze veelzijdige zalf voor de huid in huis staan. Kan jij je nog herinneren dat je moeder jouw droge, verbrande of schrale huid insmeerde met deze zalf? Dit is waarom het nu nog steeds een geweldige zalf is om in het badkamerkastje te zetten.

De Dexpanthenol in Bepanthen zalf ondersteunt het huidherstel en beschermt en verzorgt de huid.

Soorten zalf
Inmiddels is het assortiment uitgebreid naar meerdere soorten zalf. Om te beginnen is er de speciale Bepanthen zalf voor de kwetsbare babyhuid. Deze zalf is ontwikkeld voor de gevoelige huidplooitjes en rode billetjes van baby’s. Vervolgens is de Bepanthen Beschermende Zalf en Bepanthen Verzorgende Crème geschikt voor peuters, kinderen en ouders. De oudere huid kan het best verzorgd worden met de Bepanthen Intensief Lotion. Voor de extreem gevoelige, droge huid die last heeft van irritaties en eczeem, is er nog de Bepanthen Eczeem Crème.

Toepassingen
Door de hoge concentratie Dexpanthenol (pro-vitamine B5) in deze zalven, dringt deze stof diep in de huid en speelt het een belangrijke rol bij het produceren van energie. Deze energie helpt bij het natuurlijk herstel van de huid. Ook de hoge concentratie vetten (65 procent) zorgen voor een doorzichtige beschermlaag op de huid. Vocht verdampt minder snel en helpt daarmee het vochtgehalte vast te houden in de huid.

Waar kun je Bepanthen zalf het beste voor gebruiken?

Schrale huid na verkoudheid
Exzeem vettig houden
Pasgezette tatoeage vettig houden
De huid van een baby mee beschermen
Droge uitslag vettig houden
Kloven in je hakken insmeren
Droge ellebogen zachtmaken
Uitgedroogde nagelriemen mee invetten
Huidstriemen tegen gaan
Schilverige huid insmeren

Reacties