DAGELIJKSE VIDEOS TRENDING 24-JARIGE WOOG 300 KILO. KIJK EENS NAAR HAAR TRANSFORMATIE NADAT ZE 120 KILO VERLIEST.

Amber Rachdi uit Oregon, VS, was altijd te zwaar geweest. Maar toen ze 24 was, was ze te ver heen.

Ze woog 300 kilo en kon niet langer voor zichzelf zorgen. Ze was weer bij haar ouders gaan wonen zodat die haar konden helpen.

Ze wist dat ze zo niet langer kon leven en haar vriend Rowdy moedigde haar aan een verandering te ondergaan, schrijft Britse krant The Daily Mail.

Ze ging alleen nog maar haar huis uit om eten te kopen en was compleet afhankelijk van haar elektrische rolstoel.

Het vet had niet alleen mentaal zijn weerslag op Amber, ook fysiek. De dikke lappen vet moesten met een lange borstel gewassen worden zodat ze geen schimmel kreeg.

Als laatste kans besloot ze mee te doen aan de serie ”My 600lb Life” in een poging haar gewicht onder controle te krijgen.

Op dat moment at ze meer dan vier grote maaltijden per dag plus heel veel snoep. Hoe ongelukkiger ze was, hoe meer ze at.

Bekijk tussendoor onderstaande bizarre transformatie:

Ze zat in een vicieuze cirkel en kon niet eens meer slapen met haar vriend omdat ze zoveel overgewicht had. Ze hadden geen seksleven.

Ze besloot een bypassoperatie te ondergaan, maar had haar zorgen. Er waren grote risico´s aan verbonden vanwege haar gewicht. En ook Rowdy was bezorgd.

Voordat ze door kon gaan met de operatie, moest ze 10 kilo verliezen.

Amber was vastbesloten. Ze verhuisde naar Texas om dichter bij de dokter te wonen die de operatie kon uitvoeren, Dr. Nowzaradan. Ze begon ook met een gezondere eetroutine.

Lees op volgende pagina hoe ze dit aanpakte en hoe ze er nu uitziet!

Reacties