Dakloze man smeekt om restjes bij fastfoodketen – Manager zegt ‘Nee’ en komt in actie

Iedereen is anders, niet alleen van buiten, maar ook in hun doen en laten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat we allemaal gelijk zijn. Hulp bieden aan daklozen is iets dat sommige van ons graag doen, maar ook iets dat anderen om hun eigen redenen vermijden.

Vader (Joey Mustain) werd hieraan herinnerd nadat hij zijn dochter naar de fastfoodketen Chick-fil-A had gebracht. Terwijl hij en zijn dochter Stella aan het eten waren, kwam een dakloze man binnenlopen terwijl hij het restaurantpersoneel vroeg of er nog eten over was.

Joey zag de modder die in zijn schoenen zaten van de dakloze man en zijn smerige haar. Ondanks dat sprak hij beleefd tegen de klanten om hem heen terwijl hij op de manager zat te wachten, maar zij spraken “met tegenzin terug”, aldus Joey.

Joey Mustain plaatste het hele verhaal vervolgens op Facebook toen ze thuiskwamen:

“Ik heb vandaag Stella naar Chick-fil-A gebracht. Het is onze favoriete vader-dochterplek. Het is schoon, lekker, en Stella vindt de speelgoed heel leuk.

Toen we klaar waren met eten en Stella klaar met het spelen met de andere kinderen, gingen we terug om haar speelgoed in te ruilen voor ijs. Ze wilde aan tafel zitten om het hoorntje op te eten (iets dat we meestal in de vrachtwagen doen), en ik ben zo blij dat ze dat deed.

Bekijk op de volgende pagina hoe dit verhaal afloopt!

Reacties