Deze natuurlijke en pijnloze manier werkt perfect om wratten te verwijderen!

Er is al jaren een discussie over wat de beste methode is om wratten te behandelen. Volgens de dokterspraktijk van de Universiteit van Maastricht is het belangrijk dat er een uniforme behandeling komt. Men zoekt nu continu naar de beste methode om wratten te behandelen. Huisartsen raden vaak eerst aan om te kijken of de wrat vanzelf weggaat. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan nemen veel huisartsen het besluit om de wrat te bevriezen of weg te snijden.

Jammer genoeg heeft één op de drie kinderen last van wratten. De wratten komen vooral voor op de voeten en de handen. Veel ouders zijn erg terughoudend om de nogal pijnlijke behandeling toe te pas op hun kinderen. We hebben onderzocht of er alternatieve, pijnloze manieren zijn om wratten tegen te gaan. Je leest de pijnloze en natuurlijke methode hieronder.

Wat heb je nodig?

– Castorolie
– Baking soda (zuiveringszout)

Hoe gebruik je het?

Meng alle bovengenoemde benodigdheden tot een mengsel van een theelepel bakingsoda en een eetlepel castorolie. Roer alles door elkaar tot er een mengsel ontstaat.

Doop vervolgens je watje in het mengsel en dep dit op de aanwezige wratten. Herhaal dit twee keer per dag en je zult zien dat je wratten naar verloop van tijd op een natuurlijke en pijnloze manier verdwijnen.

Reacties