Deze nieuwe smaak maakt mensen massaal gek.. Ga jij dit paasei proberen?

Het is bijna pasen dus….

Ik ben dol op pasen en vooral al de lekkernijen die er bij komen kijken. Tony Chocolonely bracht al een paasei in reep op de markt en er bestaan zelfs gin-tonic paaseieren. Maar het paasei dat nu is bedacht brengt mij naar hogere sferen.. Wil jij dit ook proberen?

Het beste van 2 werelden:
Jouw favoriete drank, Prosecco, is verwerkt in een paasei. Het heeft een roze coating en is gemaakt van melkchocolade.. Mmm, ik kan niet wachten om het te proeven. Ook knettert het ei een beetje en daardoor voelt het extra feestelijk en echt.

Feestelijke binnenkant
De binnenkant van het paasei is nóg beter dan dit vrolijke omhulsel. Hier vind je namelijk mini-prosecco truffels gevuld met ganache. Loopt het water je al in de mond bij het idee van een hap alleen al? Dan heb je geluk. Bestellen kan namelijk via deze website. Kleine maar: het paasei kost wel iets meer dan de supermarktvariant. Je betaalt er bijna twintig euro voor.

Reacties