DEZE supermarkt komt met een frikandelspeciaalpizza voor maar 2 euro!

Had je de frikandellenvlaai van Aldi vorig jaar geprobeerd en de frikandellensoep van Pannenkoekenhuis De Boswachter vorige maand? Misschien ben jij wel een echt ‘frikandellenfan’en is dit een stomme vraag. Als dit het geval is, ben je vast ook mega blij met het volgende nieuws. Lidl komt nu namelijk met een frikandelpizza. Toch meer fan van kroketten? Ook dan heeft de budgetsupermarkt de uitkomst voor je: de zuurkoolkroket. Deze pizza heeft een zuurkoolvulling en stukjes en worden per vier stuks verkocht. De bijzondere Hollandse pizza en kroketten zijn alleen in de winkel te krijgen en kunnen dus niet online worden besteld.

Alleen op 13 en 14 oktober is de nieuwe ‘frikandelspeciaalpizza’ (en de zuurkoolkroket) verkrijgbaar bij Lidl voor maar 2 euro. De pizza is belegd met frikandellen, mayonaise en currysaus en heeft een topping van uitjes.

Lidl-woordvoerder Christine Braun zei het volgende tegen het AD. De frikandel is toch wel een beetje Hollands glorie, vandaar dat we deze pizza aanbieden in het weekend van de Hollandse streekweek. Zowel de pizza als de frikandel valt bij veel mensen in de smaak. Daarom vonden we dit een verrassende combinatie,”

Wie denkt dat de frikandelpizza een compleet nieuw idee is, heeft het mis. Zo kwam Snackplaza Willem de Boer op Urk twee jaar geleden al met een eigen pizza belegd met frikandel.

Ga jij ze proberen?

Bron: Margriet.nl

Reacties