Deze vader viel maar liefst 18 kilo af in 3 maanden en ziet er nu ZO uit!

Afvallen kan een ontzettend moeilijk opgave zijn. Als je dit zelf al eens hebt geprobeerd dan weet je dit als geen ander. In het begin vliegen die kilo’s er zonder moeite af, maar na een tijdje gaat het steeds moeilijker. Maar deze man nam geen genoegen met half werk. Binnen 3 maanden verloor de 45-jarige vader Matt Manning 18 kilo en heeft een prachtige transformatie ondergaan.

Hij voelde zich slecht en zat niet lekker in zijn vel. Hij ruilde zijn bierbuik binnen 3 maanden in voor een serieuze sixpack, een prestatie van formaat. Als je de foto’s ziet geloof je namelijk niet eens dat het dezelfde man is en vooral niet dat hij er maar 3 maanden over deed.

Zijn motivatie voor afvallen?
Hij kreeg moeite met actieve dingen doen met zijn kids en kwam er toen achter dat hij niet langer zo door wilde leven. “Op een gegeven moment kreeg ik ook pijn op mijn borst en voelde ik mij niet goed”, laat hij aan Medical Daily weten. “Ik schrok hiervan. Ik zorgde te slecht voor mezelf. Toen was het tijd om een knop om te draaien.”

Behalve dat hij minder ging eten at hij ook alleen maar gezonde voeding. Bovendien ging hij meerdere keren per week naar de sportschool. Ook ondervond hij erg veel steun van zijn vrouw, het eindresultaat mag er zeker wezen!

Aardig wat geld
Behalve dat Matt nu gezonder leeft en beter in zijn vel zit heeft zijn ‘make-over’ hem ook een stuk rijker gemaakt. Een Amerikaanse bodybuilding website geeft ieder jaar een flink geldbedrag uit aan degene die zichzelf in 12 weken het meeste weet te veranderen (zonder plastische chirurgie natuurlijk). Dit jaar won Matt de prijs en hiermee was hij 50.000 dollar rijker!

Ook Gordon maakte onlangs een enorme transformatie. Deze transformatie kun je hier zien, knap hoor!

Reacties