Deze vrouw heeft de allerlangste nagels van de hele wereld!

Ons probleem is vooral dat er elke dag wel een nagel breekt. Als je iets probeert te pakken of open wilt maken is het kwaad alweer geschied. Het liefst hebben we allemaal hele mooie gelakte en verzorgde nagels, maar dat is altijd nog moeilijker dan het lijkt.

nails

Bij deze mevrouw is de situatie totaal anders. Ayanna Williams heeft in de 23 afgelopen jaar nog nooit haar nagels afgeknipt, waardoor ze met haar meterslange nagels in het Guiness World Record Book staat voor de langste nagels ooit. Nu vraag je, je vast af hoe ze daar aan komt? Ayanna zegt dat ze haar nagels goed verzorgd en het dagelijks borstelt.

Wij zien vooral problemen met deze nagels. Want hoe zit het met het afvegen na een toiletbezoekje of als je ergens blijft haken? Ayanna ziet er wat minder problemen in, want ondanks dat haar nagels een groot deel van haar tijd in beslag nemen, is ze er heel trots op. En dat te bedenken dat ze soms een hele week nodig heeft om al haar nagels te lakken. Ach, wie bijzonder wilt zijn, moet er wat voor over hebben:)

Video: Popsugar

Reacties