Deze vrouw sloeg groen uit na het gebruiken van zelfbruiner OM deze reden!

We mogen weer onze korte broeken en rokjes uit de kast trekken, want de temperaturen gaan weer lekker omhoog. Heb je nog niet een kleurtje opgebouwd? Dan is zelfbruiner vaak een goede oplossing.

Zoals we weten moet je daar altijd wel een beetje goed mee uitkijken. Zo heeft het voor deze vrouw ook niet helemaal goed uitgepakt. We zijn wel eens donkere vlekken bij mensen, maar dit is echt nog een stapje erger.

De Britse Danni Bruce van 20 maakte een enorme blunder. Na het gebruik van de zelfbruiner werd ze namelijk helemaal groen!
Het was niet de eerste keer dat Danni een zelfbruiner gebruikte.

Ze wist daarom precies wat ze deed toen ze de het spul uit het flesje ‘darker than dark’ op haar huid smeerde. Na vijf minuten zag ze al een verschil, maar helaas niet het verschil dat ze had verwacht. Ze was helemaal groen geworden!

Danni deed haar verhaal aan de Britse krant Daily Mail: “Ik raakte compleet in paniek. Ik keek in de spiegel en mijn hele borst was groen.” Ook haar gezicht, armen en handen kregen de welbekende groene Shrek-look. Zoals je misschien wel begrijpt schaamde deze Britse zich enorm.

Toch zette ze dit aan de kant om anderen te waarschuwen voor de zelfbruiner. Ze raadt aan om altijd de houdbaarheidsdatum te controleren en om de dop er even af te draaien. Op Facebook deelt ze de foto’s van haar ‘transformatie’. Gelukkig kan ze er nu wel een beetje om lachen, ondanks het feit dat mensen haar The Hulk of Shrek noemen.

Reacties