Dit gebeurt er binnen 24 uur als je 6 geroosterde knoflookteentjes eet!

De meeste mensen weten dat knoflook goed voor je is, en er is velen van ons verteld om veel knoflook te eten als we een verkoudheid beginnen te krijgen. Maar wist je dat het eten van knoflook teken weg houdt?

Volgens het Journal of The American Medical Association wordt het risico om te worden gebeten door een teek verminderd als je knoflook eet.

Nu is er bewijs dat suggereert dat het minder dan 24 uur duurt voordat geroosterde knoflook wonderen doet aan het lichaam.

Net als uien, sjalotten, lente-uitjes en prei behoort knoflook tot de Allium-soort. Sinds de oudheid wordt knoflook als medicinale plant gebruikt en de stof die knoflook zijn speciale kracht (en zijn karakteristieke geur) geeft, wordt allicine genoemd.

Studies tonen aan dat verkoudheidsverschijnselen voor mensen die knoflook eten tot 70 procent zijn afgenomen.

Het eten van knoflook helpt ook de bloeddruk te verlagen, en het kruid bevat veel antioxidanten die het risico op Alzheimer en dementie verminderen.

Nu, terug naar geroosterde knoflook en wat gebeurt er met je lichaam als je zes teentjes per dag eet…

Uur 1: Je lichaam verteert de knoflook en neemt de voedingsstoffen op.

Uren 2-4: de voedingsstoffen die je lichaam heeft opgenomen helpen kankercellen en vrije radicalen in je lichaam te bestrijden.

Uren 4-6: de stofwisseling van je lichaam neemt toe, activeert het proces om overtollige vloeistoffen te verwijderen en verbrandt opgeslagen vet.

Wat er vanaf het 6e uur met je lichaam gebeurt zal je verbazen… Dit kan je zien op de volgende pagina!

Uren 6-7: de antibacteriële voordelen van knoflook worden vrijgegeven en beginnen te circuleren in de bloedbaan. De knoflook begint te werken aan bacteriën in het lichaam.

Uur 6-10: de voedingsstoffen in knoflook hebben het lichaam al op celniveau geholpen en beschermen het lichaam tegen oxidatie.

Uren 10-24: De voedingsstoffen in knoflook beginnen met een grondige reiniging die de volgende processen omvat:

Reguleren van cholesterol
Reiniging van de bloedvaten en bescherming tegen hartproblemen
Verlagen en verbeteren van de bloeddruk
Helpt het immuunsysteem van het lichaam te versterken
Voorkomen dat zware metalen het lichaam binnendringen
Botten en gewrichten versterken
Vermoeidheid voorkomen
Het verbeteren van de atletische vaardigheden van het lichaam
Het verlengen van de levensduur van cellen

Wanneer je dit regime ondergaat, is het goed om veel water te drinken, goed voedsel te eten en geen verwerkt voedsel, rood vlees en geraffineerde suiker te vermijden.

Als het kan, blijf dan thuis, rust uit en laat de knoflookdampen met rust in het lichaam.

Dus hoe roosteer je knoflook? Plaats een knoflookbol in de oven en bak op 175 ° C tot deze helemaal zacht is. Eet zes teentjes en wacht op de resultaten!

Bron: Healthy Food Style

Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ik ga het toch proberen. Knoflook is een superfood, dus het is niet schadelijk om te proberen.

Deel deze slimme truc met je vrienden op Facebook, zodat meer mensen kunnen profiteren van de superkrachten van knoflook!

Reacties