Dit is de beste en makkelijkste manier om stickers te verwijderen zonder dure producten!

Vanaf nu geen dure producten meer nodig om die vervelende stickers van potjes en schaaltjes af te krijgen. Je kent het wel.. Je koopt een niet product maar dat stickertje gaat er gewoon niet vanaf. Het kan veel tijd kosten en voor enorme frustratie zorgen. Maar wij hebben een paar handigere manieren gevonden om er vanaf te komen!

1. Olie

Het maakt niet eens uit welke olie. Smeer wat olie op de sticker en laat dit een poosje intrekken. De sticker zal er hierna eenvoudig afgaan, zonder dat er kleine restjes blijven zitten. Een erg eenvoudige manier om een sticker effectief te verwijderen!

2. Een gummetje

Ja, we hebben het hier over een potlood gum. Je kunt er dus niet alleen slordige teksten of foute uitkomsten mee verwijderen, ook stickers! Gebruik de gum zoals je hem normaal ook zou gebruiken, je zult zien dat de sticker er snel afgaat.

3. Nagellakremover

Ook nagellakremover werkt erg goed voor het verwijderen van stickers. Doe wat remover op een watje, leg dit watje vervolgens op de sticker. De remover zal in het stickertje trekken, hierna kun je de sticker er zo vanaf halen!

Vond jij deze tips ook zo handig? DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Reacties