Dit is de gekste combinatie met cola, maar schijnt echt heerlijk te zijn!

Soms zie je van die gekke smaakcombinaties, maar ben je toch ontzettend benieuwd of het lekker is en hoe het zal smaken. Dat hadden wij ook met deze combi: Pinda’s in cola. In Amerika houden ze wel van experimenteren met eten.

cola flesje

In het zuidelijke gebied van Amerika is het heel normaal om cola met pinda’s te drinken. En dan hebben we het niet over een glas cola met een schaaltje pinda’s, maar ze zetten echt pinda’s in een ijskoude fles Coca-Cola. Deze gewoonte is ergens begin van de vorige eeuw ontstaan. Er waren toen nog niet veel fast food tenten in de zuidelijke staten. Als tussendoortje kochten mensen bij een plaatselijke kiosk een Cola en een handje pinda’s. Waarschijnlijk deden ze de pinda’s in een glas cola omdat ze opzoek waren naar een nieuwe smaak.

Een populaire YouTuber kwam deze opmerkelijke combinatie tegen en heeft het voor het eerst geprobeerd. Zij was van mening dat je beter Cola uit een glazen fles kunt gebruiken. Dit is qua smaak beter dan uit en plastic fles. In de horeca kun je nog glazen flessen vinden of in speciaalzaken. Je kunt het natuurlijk ook gewoon thuis in een normaal glas uitproberen. Bekijk onderstaande filmpje de reactie van de YouTuber

Reacties