Dit is de manier hoe je het allersnelste van die onderkin af komt!

De hals is een deel van het lichaam waarvan we de neiging hebben om het te vergeten, totdat na het verstrijken van de tijd onze aandacht met ferme hand op het nu slappe lichaamsdeel wordt gewezen. Er zijn een aantal factoren die het uiterlijk van een onderkin kunnen beïnvloeden, maar gelukkig zijn er een flink aantal natuurlijke oplossingen waardoor hij geleidelijk aan minder zichtbaar wordt.

In dit artikel zullen we je een aantal tips laten zien om op natuurlijke wijze een onderkin weg te werken, door middel van een paar simpele oefeningen en veranderingen in je levensstijl, waarbij je ook je gezondheid en welzijn verbetert.

het belangrijkste onderdeel voor het reduceren van een onderkin, ongeacht de oorzaak, het doen van oefeningen. Slechts 10 minuten per dag is genoeg, maar consequent zijn is essentieel.

Deze oefening doe je zittend of staand. Draai je ogen of hoofd naar het plafond en breng je kin omhoog. Als je je zo ver als je kunt hebt uitgerekt, druk je je lippen op elkaar en houd je deze positie gedurende een paar seconden vast. Je zult in staat zijn om het hele gebied te voelen uitrekken.
Draai voorzichtig het hoofd naar één kant, houd vast gedurende een paar seconden en herhaal dit door de andere kant op te draaien.
Plaats een tennisbal onder je kin en druk hem tegen je borst. Gebruik kracht om de bal samen te drukken. Herhaal dit een aantal keren voor maximaal effect.
Kauwgom kauwen is een merkwaardige, maar eenvoudige oefening die helpt de kin te vormen. Vermijd kauwgom met suiker.

Reacties