Dit meisje was 16 jaar oud en woog 180 kilo.. 15 maanden later? Bizar..

Dit is Kaitlyn Smith. Dit meisje kampte vanaf jonge leeftijd met enorme overgewicht. Ze werd hierdoor super onzeker en verdrietig. Ze was constant boos opzichzelf en op een dag besefte ze dat ze hier iets aan moest doen voordat het te laat was. Maar dit ging niet zomaar van de ene op de andere dag.

Ze besloot wat research te doen en vond wat manieren om af te vallen. Een maagverkleining vond ze geen optie, ze besloot het helemaal op eigen kracht te doen. Ze ging aan de slag met een afval coach, dit bleek een gouden beslissing te zijn. Ze begon gezond te eten en elke dag te sporten. Na 15 maanden keihard werken was Kaitlyn 93 kilo lichter!! Omdat ze zoveel was afgevallen in een zeer korte tijd, kreeg ze last van overtollig huid. Zo’n operatie is enorm duur, dus zette ze een GoFundMe pagina op waar mensen aan haar konden doneren.

Dat liep helaas op niets uit.. Totdat ze Dr. Michael Salhauer ontmoette. De chirurg bood haar een kosteloze operatie aan.. Daar hoefde Kaitlyn uiteraard niet lang over na te denken. Nu heeft ze het lichaam waar ze altijd van gedroomd heeft. Een weloverwogen keuze om haar leven te beteren als je het mij vraagt..

Bekijk hieronder in het filmpje het inspirerende verhaal, waarin je onder andere te zien krijgt hoe ze er nu uitziet. Ben jij ook zo geinspireerd geraakt door dit verhaal? DEEL dit bericht dan met al je Facebook vrienden! Misschien inspireer je er iemand mee..

Reacties