Dit moet je meteen doen als je mobiel oververhit raakt met deze warmte!

Met deze heerlijke temperaturen gebeurt het weleens dat je elektronische apparaten oververhit raken. Je telefoon hoeft maar eventjs in het zonnetje te liggen en je apparaat voelt meteen al bloedheet al. Nu is natuurlijk de vraag: hoe koel je je telefoon dan weer zo snel mogelijk weer af? Wij hebben het antwoord voor je!

Je mobiel functioneert het beste tussen de 0 en 35 graden. Als hij kouder of warmer wordt dan dat, dan kan hij uitvallen of veel slomer worden. Ook al is de temperatuur buiten niet warmer dan 30 graden, door de volle zon en zelfs in de schaduw kan je telefoon toch een erg hoge temperatuur bereiken. Kan je toch niet van je telfoon afblijven, terwijl ie bloedheet is? Dan kan je, je mobiel heel erg beschadigen. Is je telefoon oververhit? Volg dan deze tips op!

Wanneer je telefoon te heet is, wordt het scherm zwart en krijg je een melding daarvan. Het is belanrgijk om je mobiel dan niet op te laden. Doe hem ook uit als dat mogelijk is. Leg ‘m vervolgens binnen op een koele plek. Als je, je telefoon door een bepaalde reden niet kan uitzetten, schakel dan je bluetooth, locatie en internet uit. Met vliegtuigmodus is dit in één keer opgelost.

Het allerbeste is natuurlijk om te voorkomen dat je iPhone oververhit raakt. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

1. Houd je Iphone altijd uit de zon
2. Laat je telefoon niet in de auto liggen, daar kan het heel heet worden.
3. Doe je camera uit en de navigatie, deze processen kosten veel energie en zorgen ervoor dat je mobiel heel warm wordt.
4. Laad je telefoon nooit op met een kapotte lader, hierdoor kan je mobiel heel heet worden en de batterij van kapot gaan.

Reacties