Dit mondwater laat tandplak in slechts 2 minuten verwijderen!

Het is heel belangrijk om goed voor de mond te zorgen. Het is natuurlijk iets wat je iedere dag gebruikt en goed schoon gemaakt dient te worden. Een goede oplossing hiervoor is het gebruiken van clean mondwater. Kiemen en bacteriën worden hiermee zwaar vermindert.

Je kunt mondwater uiteraard in de supermarkt kopen maar vaak zijn dit niet de beste opties. luoride is een additief dat mondwater een slechte keuze maakt, omdat het een neurotoxine is.

Het is bewezen dat gaatjes op een natuurlijke manier kunnen worden genezen met een goed dieet en goede zorg. Zuiveringszout is een belangrijk ingrediënt bij het handhaven van de natuurlijke hygiëne en voor tanden, het is een goed om tanden witter te maken en heeft antibacteriële eigenschappen. Zuiveringszout kan worden gebruikt om je tanden mee te poetsen met en voor gebruik van mondwater; de instructies voor deze mondspoeling staan hieronder.

Wat heb je nodig?

1 eetlepel baking soda
½ theelepel zout
½ kopje waterstofperoxide
1 kopje koud water
½ kopje warm water

Gereedschap:

Tandenborstel
tandenstokers

Hoe maak je het?

Je zou het zout en zuiveringszout moeten combineren en de tandenborstel in warm water moeten bevochtigen. Spreid het mengsel erboven uit en wrijf over de tanden. Spuug het dan uit. Herhaal dit gedurende twee minuten.

Meng vervolgens het waterstofperoxide met het warme water en gebruik deze oplossing om de mond een minuut lang te spoelen. .

Gebruik tenslotte een tandenstoker om de tandsteen tussen de tanden te verwijderen. Afspoelen met koud water.

Herhaal dit twee keer per week en bekijk het filmpje hieronder!

Reacties