Dit zegt de manier waarop jij slaapt over jouw karakter en persoonlijkheid.

Dit zegt jouw slaaphouding over jou:

In Engeland heeft dr. Chris Idzikowski onderzoek gedaan of er een verband is tussen de slaap houding en het karakter van mensen. Uit onderzoek is gebleken dat er wel degelijk een verband tussen deze twee is. Slaap jij op je rug, op je zij of op je buik? Dit zegt meer over je dan je denkt…

Wie had dat gedacht?

De foetus

Als je in de foetushouding ligt, lig je met opgetrokken, samengevouwen benen en gebogen armen. Deze houding is de meestvoorkomende slaaphouding. Het karakter van deze mensen is het best te beschrijven als hard van buiten en zacht van binnen. Het duurt meestal even voordat ze zich helemaal comfortabel voelen bij nieuwe mensen. Hierdoor kunnen ze soms wat stug overkomen. Na een tijdje ontdooien ze en worden ze wat socialer.

De boomstam

Bij deze houding lig je op je zij en heb je je armen voor je uit gestoken. Vaak zijn mensen die op deze manier slapen wat wantrouwend. Het zijn typische twijfelaars en het duurt altijd even voordat ze een goede beslissing kunnen maken. Eenmaal een beslissing gemaakt, kun je ze er niet meer zo snel vanaf halen.

De soldaat

Je ligt tijdens de slaaphouding de soldaat met je armen langs je lichaam op je rug. Vaak zijn deze mensen perfectionistisch en stellen ze hoge eisen aan anderen en aan zichzelf. Vaak zijn ze niet erg spraakzaam en stellen ze zich afwachtend op.

De vrije val

Deze mensen liggen op hun buik met hun handen om het hoofdkussen heen. Ze hebben hun hoofd opzij gedraaid. Het karakter van deze mensen is eigenwijs en sociaal. Wel zijn ze nerveus en erg gevoelig voor kritiek. Maar dit laten ze niet vaak merken.

De zeester

Bij de slaaphouding de zeester lig je op je rug met je benen gestrekt en je handen op de hoogte van je hoofd. Deze manier van slapen is erg zeldzaam. Zeesterren hechten veel waarde aan vriendschap en ze staan niet graag in de spotlights. Wel kunnen ze uitstekend luisteren en helpen.

Reacties