Droom jij ook wel eens dat je tanden uitvallen? Dit heeft het voor betekenis!

Dromen blijven toch een beetje mysterieus. Je wordt vaak wakker en kan je amper iets herinneren. Sommige dromen komen wel eens terug en dan ben je toch benieuwd naar de betekenis ervan. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedroomd dat je tanden uitvallen of dat ze los zitten? Dit heeft een betekenis! Benieuwd welke? Lees dan verder.

Hispanic woman sleeping with empty thought bubble

Als je droomt, kunnen dingen heel echt aanvoelen. Heb je gedroomd dat je tanden uitvielen? Dan is het heel fijn om erachter te komen dat het maar een droom was. Ben je benieuwd wat die droom betekende? Er kunnen verschillende verklaringen voor zijn. Hier komen ze!

Krachteloos
Je tanden staan in je droom vaak symbool voor kracht. Je gebruikt je tanden natuurlijk om te bijten en te kauwen, dus zo gek is dat nog niet. Droom je dat je tanden uitvallen? Dan kan het dat je je krachteloos voelt of dat je te maken hebt gehad met onmacht.

Gevoelens
Zitten je tanden in je droom los of vallen ze zelfs uit? Het kan er ook mee te maken hebben dat je momenteel je gevoelens moeilijk kunt uiten of dat er niet naar je geluisterd wordt zoals je dat zou willen.

Uiterlijk
Hoewel tanden in eerste instantie gebruikt worden om te eten en te bijten, doet het ook veel voor je uiterlijk. Zonder je tanden zie je er uit als een heel ander persoon. Als je droomt dat je tanden uitvallen, kan het er ook mee te maken hebben dat je onzeker bent over je uiterlijk.

Reacties