Eet jij genoeg drop? Dit is de reden waarom mensen meer drop moeten eten!

Iedere drop liefhebber weet dat de smaak van drop een smaak is die geen enkel ander snoepje heeft. Toch weten veel mensen niet dat drop ook erg goed is voor je gezondheid.
Na het lezen van dit artikel zul je meer genieten van het eten van drop en zul je misschien zelfs wel meer drop gaan eten.

1. Het bevordert het metabolisme

Drop bevat antioxidanten. Deze zijn erg goed voor je lichaam. Je lichaam krijgt hierdoor de mogelijkheid om temperatuur te verhogen en het metabolisme te bevorderen. Wanneer je je metabolisme wilt verhogen, kies dan voor drop in plaats van reguliere snoepjes, die juist het tegengestelde effect hebben.

2. Het helpt de maag

Veel mensen zien drop als snoep, maar de zoethout wortel heeft juist een lange medische geschiedenis. Zoethout werd gebruikt om klachten bij maagzuur, maagzweren en chronische gastritis te verlichten.

3. Het verminderd het hoesten

Is het je ooit opgevallen dat hoestmedicijnen naar drop smaken? Duizenden jaren geleden werd ontdekt dat drop anti-flammatoire eigenschappen bezit. Deze zijn geschikt als hoestmedicijn.

Bekijk de overige geniale voordelen op de volgende pagina!

4. Het helpt bij een lage bloeddruk

Drop verhoogt je bloeddruk en is dus perfect voor mensen met een lage bloeddruk. Wanneer je een hoge bloeddruk hebt of zwanger bent, wordt het niet aangeraden om drop te eten.

5. Het is goed voor je tanden

Dit klinkt misschien een beetje raar, omdat je bij drop vaak denkt aan snoep. Toch bevat de zoethout wortel antibacteriƫle substanties die bacteriƫn die gaatjes veroorzaken tegen kunnen gaan.

Hop aan de drop!

Reacties