BIZAR! Dit gebeurt er met je lichaam als je dagelijks een ei eet…

Het is soms zo moeilijk om te volgen wat nou wel en niet gezond is. Iedereen zegt tegenwoordig iets anders, en je wordt er eigenlijk een beetje confused van. Veel mensen eten dagelijks een ei, maar is dat wel oké? ViralFood zoekt het voor je uit!

Uit een recent onderzoek is gebleken dat dagelijks een ei eten erg goed voor je is. Weet jij wat er allemaal in ei zit? Eieren zitten namelijk boordevol stoffen die goed voor je zijn. In het verleden werd er vaak verteld dat ei niet goed was, je cholesterol zou enorm omhoog gaan bij het eten van veel ei. Dit blijkt enorm mee te vallen en cholesterol is onmisbaar voor een lichaam, zelfs essentieel bij opbouw van cellen en weefsels en tevens een grondstof bij de vorming van vitamines, galzuren en ook hormonen.

ei

Wat een ei eten allemaal voor voordelen heeft? In de video hieronder worden ze op een rijtje gezet maar wij vertellen er alvast een paar. Er zitten bijvoorbeeld enorm veel voedingsstoffen in eieren, omega-3 vetzuren, diverse vitamines en calcium.

Ook blijken eieren goed te zijn voor de hersenen, het gezegde ‘je bent een ei’ hoeft dus niet meer gebruikt te worden, eieren maken je dus slimmer en scherper. Het houdt daarnaast ook nog je gewicht op peil. Bekijk de video hieronder om alle voordelen even op een rijtje te zien en laat je overtuigen.. Want 1 ei is geen ei..

Vergeet deze video vooral niet te delen met vrienden en familie en laat jouw eigen ervaringen met eieren achter in de comments!

Reacties