Geen toiletreiniger in huis? Probeer deze tip met met mondwater!

Gebruik jij ook elke dag mondwater? Het is natuurlijk bedoelt voor extra verzorging bij het dagelijks tandenpoetsen. Het maakt je gebit sterker en je geeft een frisse adem. Je hebt er vast nooit aan gedacht om deze vloeistof door de wc te spoelen? Je zal verbaasd zijn wat de resultaten zijn.

Het is niet alleen goed voor het toilet, maar heeft ook nog andere functies. Lees snel verder welke dat zijn!

Bloemen
Gaan jouw bloemen ook altijd heel snel dood? Hartstikke zonde! Als je een beetje mondwater aan het water toevoegd, verleng je de levensduur van de bloemen al. Deze frisse vloeistof in het water zorgt er voor dat bloemen veel langer mooi blijven. Hiervoor heb je twee eetlepels per liter water nodig.

Benieuwd welke bijzondere toepassingen van mondwater er nog meer zijn? Bekijk dan snel de volgende pagina met bijbehorende video!

Badkamer
Heb je geen goede badkamerreiniger in huis? Dan kun je ook een beetje mondwater gebruiken om de badkamer schoon te maken! Verdun wat mondwater met lauwwarm water en breng dit aan op een vaatdoek. De spiegels, wastafel en tegels maak je hier vervolgens mee schoon.

Elektronische schermen
We hebben natuurlijk heel veel elektronische apparaten in ons bezit zoals smartphones, laptops en tablets. Wist je dat je mondwater kunt gebruiken om deze apparatuur schoon te maken? Breng een klein druppeltje mondwater aan op een doekje en veeg hier je beeldschermen schoon

WC
Deze tip kreeg je nog van ons tegoed, zoals in de intro beschreven. Je zal er waarschijnlijk niet zomaar op komen om mondwater in het toilet te spoelen, maar als je onderstaand filmpje ziet, zal je dit waarschijnlijk wel doen wanneer de wc reiniger op is. Schenk een beetje mondwater in het toilet, schrob met de toiletborstel het toilet goed schoon en spoel het mondwater door. Nu ruikt je toilet weer helemaal fris.

Reacties